Het internet is een geweldige bron voor plantadvies, maar wees voorzichtig. Hoewel het internet vol staat met informatie van over de hele wereld, kan het ook een bron van verkeerde informatie zijn. Websites die een product verkopen, overdrijven vaak de kenmerken van een bepaalde plant. Het gebruik van internet als bron voor plantadvies kan meer problemen veroorzaken dan het oplost. Daarom is het belangrijk om de claims van een website te controleren voordat u een aankoop doet.

Hoewel online telers misschien geen klimaatgecontroleerde ruimte nodig hebben, hebben ze personeel nodig om het volume aan bestellingen te verwerken. Omdat Sonja een groeiend bedrijf heeft, gebruikt ze haar garage als haar hoofdkantoor. Onlangs maakte ze echter bekend dat ze gaat verhuizen naar een speciale kas. Voor online kwekers zijn er een paar dingen waar ze rekening mee moeten houden voordat ze een website lanceren. Deze omvatten hoeveel planten je tijdens het seizoen kunt aanbieden, voorverkoop en hoe je voor je planten zorgt terwijl je weg bent. In het geval dat u geen personeel heeft om uw planten te houden, kunnen geautomatiseerde irrigatiesystemen en getimede groeilampen helpen om de kloof te overbruggen.

Als je eenmaal de logistiek doorhebt, is de volgende stap het kiezen van een platform. Ondanks dat het een online verkoper is, is een fysieke kas nog steeds essentieel. De beste manier om ervoor te zorgen dat uw planten in de juiste staat verkeren, is door ze online te verkopen. U kunt een online marktplaats gebruiken om planten te verkopen of een Facebook-pagina om een ​​sterke merkidentiteit op te bouwen. Het beste platform om planten te verkopen is eBay of Amazon. Bij deze sites kun je kiezen uit een diversiteit aan planten.

Voordat je een plant koopt, is het belangrijk om bij te houden hoeveel zonlicht je planten gedurende de dag ontvangen. Ochtend- en middagzon zijn verschillend, dus sommige planten zullen beter af zijn met ochtendzon. De hoeveelheid zonlicht die een plant krijgt, hangt immers af van wanneer op de dag dat ze hun zonlicht krijgen. Je moet dus de hoeveelheid zonlicht die je planten ontvangen in de gaten houden. De ene plant heeft meer licht nodig dan de andere, terwijl andere juist graag schaduw willen. Gelukkig kun je eenvoudig bepalen wat je planten nodig hebben door de zon te volgen.

Zodra u de soorten planten hebt geïdentificeerd die u wilt laten groeien, kunt u beginnen met het plannen van uw tuin. U moet rekening houden met de hoeveelheid zonlicht die uw planten gedurende de dag ontvangen. Ochtendzon is veel minder fel dan middagzon, dus een plant die goed in de schaduw groeit zal op een zonnige plek gedijen. En je moet weten wat de ideale omgeving van de plant is voordat je hem koopt. Om de beste plek voor uw planten te vinden, moet u de hoeveelheid zonlicht bijhouden die ze elke dag ontvangen.

Voor jonge bomen is de winter de beste tijd om te snoeien. Terwijl de meeste planten hun bladeren verliezen en in de winter inactief worden, kan snoeien je boom helpen om zijn volledige potentieel te bereiken. Voor de meeste bomen is het doel van snoeien om meer licht en lucht in de kruin van de boom te krijgen. Om dit te doen, snijdt u takken die de structuur van de boom ontwikkelen. Meestal kun je dit het beste doen als het weer droog is. Maar als het regent, kun je ze op de juiste maat knippen.