Met hun uitgebreide assortiment aan planten, bloemen, bomen, tuinaccessoires en benodigdheden voor tuinonderhoud zijn ze een waar paradijs voor de tuinliefhebber. Groenrijk is een bekende keten van tuincentrum in Nederland en staat bekend om haar kwalitatieve producten en deskundige advies. In dit artikel vertellen we meer over Groenrijk en waarom het een bezoekje waard is.

Over Groenrijk

Groenrijk is opgericht in 1991 en heeft inmiddels meer dan 50 tuincentra verspreid over Nederland en België. De keten richt zich op de verkoop van groenproducten zoals planten, bloemen, bomen en struiken. Daarnaast bieden ze ook tuinaccessoires en tuinmeubelen aan. Bij Groenrijk staat kwaliteit en service hoog in het vaandel en ze werken dan ook enkel met leveranciers die aan hun hoge standaarden voldoen.

Assortiment

Bij Groenrijk vind je een uitgebreid assortiment aan groenproducten en tuinaccessoires. Van tuinplanten tot kamerplanten, van bloembollen tot zaden, van tuinmeubelen tot barbecues. Het aanbod is divers en geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren tuinier.

Tuinplanten

Groenrijk biedt een ruim aanbod aan tuinplanten. Zo kun je er terecht voor vaste planten, eenjarige planten, heesters, coniferen en klimplanten. Ook bieden ze een assortiment aan tuinbomen en fruitbomen. Of je nu een border wilt aanleggen of een groene haag wilt creëren, bij Groenrijk vind je de juiste planten.

Kamerplanten

Naast tuinplanten biedt Groenrijk ook een ruim assortiment aan kamerplanten. Van grote kamerplanten tot kleine cactussen, voor elke ruimte en elke smaak is er wel iets te vinden. Kamerplanten zijn niet alleen decoratief, maar kunnen ook zorgen voor een gezonde luchtkwaliteit in huis.

Tuinaccessoires

Om je tuin helemaal af te maken biedt Groenrijk ook een ruim assortiment aan tuinaccessoires. Denk hierbij aan tuinverlichting, tuingereedschap, potten, vazen, beelden en fonteinen. Met de juiste tuinaccessoires kun je je tuin nog mooier maken en helemaal naar jouw smaak inrichten.

Tuinmeubelen

Om lekker te kunnen genieten van je tuin is het belangrijk om goede tuinmeubelen te hebben. Groenrijk biedt een ruim assortiment aan tuinmeubelen, van loungesets tot tuinstoelen en van tuintafels tot parasols. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, er is voor iedereen wel een geschikte set te vinden.