Heesters zijn kleine tot middelgrote houtachtige planten met een enkele aanhoudende stengel boven de grond. Ze zijn groenblijvend of bladverliezend. In tegenstelling tot bomen zijn struiken korter en hebben ze meerdere stengels. Sommige soorten zijn invasief, andere niet. Hier zijn de meest voorkomende struiken, hun gebruik en hoe u ze met succes kunt laten groeien. U kunt ook leren hoe u struiken snoeit en de juiste voor uw tuin kiest.

Een van de meest voorkomende en praktische toepassingen voor struiken is voor landschapsarchitectuur. Ze zijn onderhoudsarm en verbeteren de luchtkwaliteit in uw tuin. Ze helpen ook erosie tegen te gaan en bieden schaduw en voedsel voor dieren en insecten. Verschillende soorten hebben minimaal onderhoud nodig en kunnen behoorlijk aantrekkelijk zijn. Zo kun je de Japanse Buxus gebruiken als accentplant. Deze eenvoudige, groene struik kan tot drie voet lang worden. Het is een onderhoudsarme plant die zeer gemakkelijk te kweken is en weinig onderhoud vraagt.

Enkele van de meest voorkomende struiken zijn rozen en lavendel. Deze planten worden vaak als sierplant gebruikt en zijn ook nuttig in de landbouw. De geur en smaak van deze bloemen zijn zeer geurig en kunnen uw kamer heerlijk laten ruiken. De geur van deze bloemen kan ongedierte helpen af ​​te weren. Naast het esthetisch aantrekkelijker maken van uw huis, kunnen struiken de hoeveelheid water verminderen die nodig is om ze te onderhouden. Sommige zijn zelfs eetbaar, zoals kiwi, en andere kunnen worden gekweekt voor hun hout.

Heesters kunnen een prachtig tintje geven aan elk landschap. Ze kunnen structuur toevoegen aan uw tuin, evenals een verscheidenheid aan kleuren en texturen. Sommige hebben vruchten of bladeren die eetbaar zijn. Alle struiken zijn geweldig voor tuinieren, en je kunt er zo veel of zo weinig hebben als je wilt. Als je creatief wilt zijn en je eigen tuin wilt creëren, kun je experimenteren met het planten van verschillende soorten struiken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn maar een paar tips nodig!

Deze planten worden vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden in de tuin. Ze geven kleur en structuur aan je landschap. Ze bieden niet alleen structuur, maar kunnen uw gazon ook beschermen tegen lawaai en stof. Ze zijn ook een uitstekende keuze voor het decoreren van uw huis. Er zijn veel soorten struiken om uit te kiezen. U kunt kiezen uit de volgende soorten: a. De vorm en textuur van de soort. Als de bladeren op elkaar lijken, zijn de planten qua grootte en type erg dicht bij elkaar.

Overweeg om groenblijvende struiken te planten voor de beste esthetiek. Ze zorgen het hele jaar door voor kleur en structuur. Probeer voor een meer permanente look groenblijvende struiken te kweken. Hoewel ze meer zorg nodig hebben dan andere planten, kunnen ze ook een goede keuze zijn voor je landschap. U kunt leren hoe u deze planten kunt snoeien en verzorgen om ze een mooie, natuurlijke uitstraling te geven. U kunt zelfs leren over de verschillende soorten bloeiende planten en deze in uw landschap gebruiken.