Een van de meest populaire manieren om uw risico bij beleggen te beperken, is door het gebruik van hedges. Een boer kan zijn korte futures verkopen met een winst van $ 4 en ze terugkopen met een verlies van $ 4. Deze strategie beperkt de potentiële winsten en verliezen. Hoewel risico inherent is aan beleggen, kunt u zich tegen dergelijke risico’s beschermen als u weet hoe u afdekkingen in uw voordeel kunt gebruiken. Hier zijn een paar veelvoorkomende heggen die u moet kennen.

Bloeiende hagen geven een levendige kleur aan uw tuin of tuin. Een bloeiende haag kan een geweldige manier zijn om een ​​anders saaie plek of tuin op te fleuren. De winter kan een saaie tijd van het jaar zijn, dus het toevoegen van een bloeiende haag kan de winter opfleuren. Een groenblijvende haag zorgt het hele jaar door voor visuele belangstelling. Het voegt ook een laag bescherming toe tegen de hitte van de zomer. Heggen kunnen ook worden gebruikt om een ​​grens te definiëren en twee delen van een tuin af te bakenen.

Heggen bieden een beschermende erfafscheiding en kunnen een mooi element zijn in uw tuin. De meeste hagen worden als sierplant gekweekt, waardoor ze perfect zijn voor het decoreren van tuinen. Heggen worden gewoonlijk gemaakt van hagen zoals meidoorn, taxus, leylandcipres, hemlockspar en liguster. In het begin van de twintigste eeuw waren tapijtheggen populair. Dan zijn er ongeknipte hagen, die vaak van bloemen zijn gemaakt. Heggen in milde klimaten worden gebruikt om exotische bloeiende planten weer te geven.

Heggen zijn voor veel doeleinden bruikbaar. Ze verhogen de privacy van uw tuin, bieden een buffer tegen visuele vervuiling en verbergen hekken. Ze kunnen ook decoratief zijn. Heggen zijn erg handig voor privacy en kunnen zelfs mooi zijn. De Japanse esdoorn is een goed voorbeeld van een esthetische haag. Deze planten zijn ook populair vanwege hun vermogen om droogte en hitte te weerstaan. Naast een haag kunnen ze ook decoratief zijn in uw tuin.

Instant hagen zijn een goede manier om binnen een paar maanden een haag te creëren. Ze zijn een snelle manier om uw tuin te beschermen tegen onkruid en ander ongedierte, en kunnen ook waarde toevoegen aan uw huis. Ze kunnen echter duur zijn en veel onderhoud vergen. U moet ervoor zorgen dat uw omheining in de juiste staat verkeert en sterk en stevig genoeg is om eventuele stormen te weerstaan. Als u niet veel tijd heeft om voor uw tuin te zorgen, kunnen heggen helpen uw eigendommen te beschermen.

Hedges worden gebruikt in het dagelijkse spraakgebruik. Afhankelijk van waar je woont, kunnen ze worden gebruikt om je tuin te beschermen tegen wind. Sommige worden gebruikt voor visuele privacy, andere dienen als geluidsbarrière. Dit is geen goede methode voor een tuin. Het kan kostbaar zijn en schade aan uw gazon veroorzaken. U moet ervoor zorgen dat uw heggen stevig zijn en tegen elke wind bestand moeten zijn.