Kies bij het kiezen van een plant voor een kamer er een met een onderscheidende vorm. Platycerium wandae heeft prachtige glaucous bladeren en een kruipende groeiwijze. De bladeren zijn bedekt met kleine haartjes. Het is een makkelijk te kweken varen die de voorkeur geeft aan indirect zonlicht. Voor een unieke uitstraling kun je een plant kiezen met een hangende groeiwijze zoals Rhipsalis. Deze veelzijdige kamerplant verdraagt ​​ook fel licht. Haarmosvaren heeft hartvormige, groene bladeren die zijn gestippeld met wit. De stekelige stengels en bladeren maken het een perfecte keuze voor een badkamer.

Een geweldige plek om kamerplanten te kopen is uw lokale Lowe’s. Ze hebben een grote verscheidenheid aan planten en bieden ophaalservice aan de stoeprand. Zorg er wel voor dat je een plant kiest met drainagegaten, zodat je geen stilstaand water op de bladeren van je plant krijgt. De winkel biedt ook potten, plantensteunen, tuinstructuren en beschermende latexhandschoenen. Als de pandemie de verzendtijden heeft beïnvloed, neem dan contact op met het bedrijf om te zien of je je bestelling vroeg of laat kunt ontvangen.

Een goede plek om kamerplanten te kopen is bij uw plaatselijke bouwmarkt. Ze zijn overal verkrijgbaar in de meeste winkels, en ze zijn goedkoop en gemakkelijk te onderhouden. Controleer het klimaat van de kamer waar u de plant wilt plaatsen, zodat deze kan gedijen. Naast het kiezen van een plant met een warme en vochtige omgeving, moet je ook overwegen waar je hem plaatst. Afgezien van een zonnig raam, zal een lichte en schaduwrijke locatie ervoor zorgen dat het er op zijn best uitziet.

Als u een beginner bent in de kunst van kamerplanten, kunt u overwegen een plant te kopen bij uw plaatselijke thuisverbeteringscentrum. Deze planten zullen met minimale inspanning prachtig staan ​​in je huis, maar je weet misschien niet wat je ermee moet doen. De meeste hebben slechts af en toe een waternevel nodig. Het belangrijkste is om de juiste plant voor uw ruimte te kiezen. Als je de juiste plant voor je kamer niet kunt vinden, neem dan contact op met je winkel voor de juiste maat en grondsoort.

De meest voorkomende kamerplanten zijn tropische of semi-tropische epifyten. Ze hebben het juiste licht- en vochtgehalte nodig om te gedijen. Het is het beste om een ​​plant te kiezen die een breed scala aan kleuren en texturen heeft. Ze vormen een aanvulling op uw interieur en vormen een aanvulling op het decor in elke kamer. Ze zullen ook kleur toevoegen aan de kamer. Afhankelijk van het type plant kun je een verscheidenheid aan soorten kiezen, variërend van kleurrijk tot delicaat, tinten en maten.

De ideale temperatuur voor kamerplanten is 70 ° F overdag en 60 ° F ‘s nachts. Om een ​​kamerplant gezond en gelukkig te houden, moet deze goed worden afgevoerd. Gebruik hiervoor biologische potgrond, die vochtig maar niet luchtig moet zijn. Als de plant geen drainagegaten heeft, kunt u kiezelstenen op de bodem van de pot leggen. Dit zal de plant aanmoedigen om een ​​betere drainage te hebben.